Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin şi soţia sa, Liudmila au apărut din nou împreună în public

Vladimir Putin şi soţia sa, Liudmila au apărut din nou împreună în public

Vladimir Putin şi soţia sa, Liudmila au apărut din nou împreună în public
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Oct 2010   •   13:46

Premierul rus Vladimir Putin şi soţia sa Liudmila au apărut din nou împreună. Apariţia a avut loc în contextul în care cei doi au fost înregistraţi la recensământul populaţiei din Rusia. Secretarul de presă a lui Putin a profitat de ocazie, pentru a dezminţi oficial zvonul că premierul ar fi divorţat. El a precizat că singurul motiv pentru care cei doi soţi sunt văzuţi rar împreună este că Putin are foarte mult de muncă.

În faţa fotografilor şi operatorilor care le-au umplut locuinţa, Liudmila şi Vladimir Putin au dorit să apară ca o familie rusă obişnuită. Funcţionara venită pentru recensământ a părut că se scuză pentru o întrebare care, într-adevăr, i-a distrat foarte tare pe cei doi soţi.

Putin şi-a declarat, ca loc de naştere, Leningrad, numele sovietic al oraşului Sankt-Petersburg.

Presa rusă de scandal scria încă de anul trecut că Putin ar fi divorţat în secret, pentru a se însura cu o fostă campioană de gimnastică, mult mai tânără ca el. Premierul a reacţionat în stilul propriu, spunându-le ziariştilor "să nu-şi mai bage nasurile murdare" în viaţa lui personală.

De curând, Patriarhia Moscovei a fost cea care a dezminţit un zvon şi mai spectaculos: Liudmila Putina s-ar fi călugărit şi ar fi devenit chiar stareţa unei mănăstiri. În orice caz, la această discuţie, cei doi soţi au părut să se înţeleagă foarte bine.

Soţii Putin, împreună în public





×
Subiecte în articol: Vladimir Putin aparitie recensamant
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close