Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin: Sunt naiv şi îmi plac dulciurile

Vladimir Putin: Sunt naiv şi îmi plac dulciurile

Vladimir Putin: Sunt naiv şi îmi plac dulciurile
Sursa foto: Vladimir Putin
30 Ian 2009   •   11:49

Unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia, actualul prim-ministru al Rusiei susţine că este foarte naiv. Mai mult, fostul lider de la Kremlin spune că a fost impresionat până la lacrimi de filmul "Oliver Twist" şi că este dependent de dulciuri. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de Putin în cadrul unui interviu acordat unei publicaţii britanice.
Vladimir Putin a făcut şi dezvăluiri referitoare la mama sa, anunţă Bloomberg.com. Potrivit acestuia, cel mai bun sfat pe care l-a primit în viaţă a fost cel dat de mama sa, Maria: "Nu cere nimic şi nu te plânge niciodată." Se pare că sfatul i-a prins bine lui Putin care a devenit unul dintre cei mai influenţi oameni din Rusia.
Putin, în vârstă de 56 de ani, a mai declarat că ultimul film pe care l-a văzut a fost "Oliver Twist" şi că l-a impresionat foarte mult.
"Deseori am insomnii, pentru că nu mă pot elibera de emoţiile şi stresul de peste zi. Însa îmi place ceea ce fac!" s-a confesat pemierul rus.
Acesta este unul dintre puţinele interviuri în care Putin discută despre viaţa sa persoanlă. Premierul este faimos pentru imaginea dură pe care o afişează. Putin şi-a dezvălui şi unul dintre punctele sale sensibile, spunând că este "prea naiv".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin interviu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close