Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, ultimul discurs public înainte de alegerile prezidenţiale | Declaraţiile pot fi urmărite la Antena 3 CNN

Vladimir Putin, ultimul discurs public înainte de alegerile prezidenţiale | Declaraţiile pot fi urmărite la Antena 3 CNN

Vladimir Putin va avea astăzi ultimul discurs înaintea alegerilor de luna viitoare. Preşedintele vorbeşte în faţa Adunării Federale, după ce ieri Transnistria i-a cerut protecţia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Feb 2024   •   07:47

 Toată atenţia e acum spre Moscova, asta pentru că Vladimir Putin va aborda mai multe teme.

Aşteptăm o primă reacţie în cazul tensiunilor din NATO create de preşedintele francez Emmanuel Macron cand a anunţat că Franta ar putea trimite trupe în Ucraina.

Este aşteptată o reacţie a lui Vladimir Putin şi dupa Congresul de la Tiraspol, unde liderii teritoriului separatist prorus din estul Republicii Moldova au cerut protecţia Rusiei. În plus, toata lumea se asteapta ca liderul de la Kremlin să vorbească şi despre soarta războiului din Ucraina.

La ora 11:00, discursul preşedintelui Vladimir Putin va fi difuzat în 17 cinematografe din ţară, iar peste jumatate din locurile din salile de cinema au fost rezervate deja în urmă cu trei zile.

Vladimir Putin va anunţa probabil obiectivele pentru următorii șase ani în care se asteapta să rămână preşedinte. Analiştii ruşi spun că Putin va contura o trecere de la modelul forţat al Rusiei înconjurate de duşmani la modelul Rusia – nava amiral a dezvoltării, acesta va deveni conceptul de bază al mesajului.

Ar urma desigur şi să laude reuşita Rusiei de a respinge contraofensiva ucraineană din vara anului trecut, precum și capturarea oraşelor Avdiivka şi Bakhmut.

Ce va spune, însă, concret rămâne să vedem la ora 11.00. Veţi putea urmări declaraţiile în direct la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close