Antena 3 CNN Externe VLADIMIR PUTIN voia ca NIMENI să nu afle cu cine s-a întâlnit în MIEZ de NOAPTE. "Este un INFLUENT om GERMAN"

VLADIMIR PUTIN voia ca NIMENI să nu afle cu cine s-a întâlnit în MIEZ de NOAPTE. "Este un INFLUENT om GERMAN"

VLADIMIR PUTIN voia ca NIMENI să nu afle cu cine s-a întâlnit în MIEZ de NOAPTE. "Este un INFLUENT om GERMAN"
de O.P.    |    30 Apr 2014   •   07:09
Fostul cancelar german Gerhard Schröder, în prezent conducătorul acţionarilor gazoductului North Stream, s-a întâlnit luni seara cu preşedintele rus Vladimir Putin, la Sankt Petersburg, a constatat un fotograf AFP. Această întâlnire, la care presa nu a fost invitată, a început către ora locală 23.00 (22.00, ora României), la Palatul Iusupov, în centrul fostei capitale imperiale ruse.

Potrivit presei ruse, întâlnirea ar fi putut să aibă drept pretext aniversarea lui Schröder, care a împlinit vârsta de 70 de ani pe 7 aprilie.

Cei doi, care întreţin relaţii foarte bune de prietenie, s-au salutat călduros înainte să intre în palat.

Gerhard Schröder a fost cancelarul social-democrat al Germaniei în perioada 1998-2005. În prezent, el conduce comitetul acţionarilor North Stream AG, societatea care deţine controlul asupra gazoductului cu acelaşi nume, care distribuie gaze naturale ruseşti prin Marea Baltică.

El a fost numit în această funcţie de către gigantul rusesc Gazprom, care deţine un pachet majoritar în proiect, demarat în 2005 şi care a început să transporte gaze în 2011.
 

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close