Antena 3 CNN Externe Vladimir Voronin: Băsescu mi-a propus să devin președintele României unite cu Moldova. L-am privit ca pe-un pacient

Vladimir Voronin: Băsescu mi-a propus să devin președintele României unite cu Moldova. L-am privit ca pe-un pacient

 Vladimir Voronin: Băsescu mi-a propus să devin președintele României unite cu Moldova. L-am privit ca pe-un pacient
15 Oct 2017   •   12:38

Aflat într-o vizită în Republica Moldova, fostul lider de la Cotroceni Traian Băsescu a declarat la câteva posturi de televiziune de la Chişinău că i-a propus liderului PCRM, Vladimir Voronin, să facă Unirea cu România, pe când ambii erau şefi de state, scrie Adevărul.

Traian Băsescu nu a vrut să ofere alte detalii pe acest subiect, însă fostul preşedinte al Republicii Moldova s-a arătat mai deschis. Ştiri pe aceeaşi temă Traian Băsescu: Voronin nu şi-ar fi dat ţara ruşilor, însă Dodon ar da... Voronin a confirmat existenţa unei astfel de propuneri, subliniind că Băsescu a expus-o în timp ce se afla în faţa hărţii Republicii Moldova. „El nu vrea să recunoască despre ce a vorbit cu mine, dar ştiţi ce mi-a propus? Eu nu ştiu, poate aceste propuneri au legătură cu diagnoza pe care o are Băsescu, dar el mi-a spus: domnule Voronin, facem Unirea şi eu contribui ca dumneavoastră să fiţi viitorul preşedinte al României Mari”, a declarat Vladimir Voronin vineri, 13 octombrie, la emisiunea „Peatniţa” de la RTR Moldova. (vezi min. 13) Voronin a mărturisit că după această ofertă percepţia sa vizavi de Traian Băsescu s-a schimbat radical: a ajuns să îl privească „precum priveşte doctorul la pacient”.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Voronin Republica Moldova
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close