Antena 3 CNN Externe La pescuit: președintele Vladimir Putin a fost surprins de aparatele de fotografiat într-o scurtă vacanță

La pescuit: președintele Vladimir Putin a fost surprins de aparatele de fotografiat într-o scurtă vacanță

Președintele Vladimir Putin a fost surprins de aparatele de fotografiat la pescuit. Kremlin-ul a distribuit câteva poze din vacanța liderului rus.

La pescuit: președintele Vladimir Putin a fost surprins de aparatele de fotografiat într-o scurtă vacanță
Sursa foto: Twitter/Reuters
de Alexandra Ionescu    |    26 Sep 2021   •   15:12

Președintele rus, Vladimir Putin, a petrecut câteva zile în Siberia la pescuit, potrivit Kremlinului, care a dat publicității câteva poze cu acesta.

Câteva zile mai târziu după realizarea acestor fotografii, Putin a intrat în auto-izolare, după ce în anturajul lui au fost detectate câteva cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. El a trebuit să-și anuleze vizita în Tadjikistan din această cauză.

Putin a cultivat de-a lungul timpului o imagine de macho, lucru pe placul multora dintre ruși, și a fost fotografiat călărind cu pieptul gol, purtând o pușcă, de vânătoare, sau pilotând un avion.

De data aceasta, activitățile lui au fost mai obișnuite.

[GAL layout="3"]

Kremlinul a publicat fotografii cu liderul de la Kremlin care și-a petrecut câteva zile cu partenerul său obișnuit, Serghei Shoigu, Ministrul Apărării, potrivit Reuters.

Putin, în vârstă de 68 de ani a primit două doze din vaccinul rusesc Sputnik V, iar Kremlinul afirmă că se simte bine.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia pescuit Kremlin
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close