Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski: ”2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați de la începutul lunii septembrie”

Volodimir Zelenski: ”2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați de la începutul lunii septembrie”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a anunțat că 2.000 de kilometri pătrați din teritoriul țării au fost eliberați de ruși în timpul operațiunilor armatei ucrainene, de la începutul lunii septembrie.

Volodimir Zelenski: ”2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați de la începutul lunii septembrie”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    10 Sep 2022   •   23:14

”Mișcarea soldaților noștri în diferite direcții ale frontului continuă. În prezent, aproximativ 2 mii de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberați în cadrul operațiunilor armate de la începutul lunii septembrie.

Armata rusă demonstrează tot ce poate în aceste zile, își arată spatele. Și, în cele din urmă, este o alegere bună pentru ei să fugă.

Nu există și nu va exista niciun loc pentru ocupanți în Ucraina”, a declarat Volodimir Zelenski.

Acesta le-a mulțumit soldaților Regimentului 15 slav al Gărzii Naționale a Ucrainei care și-au arătat forța în regiunea Harkov.

”Le sunt recunoscător soldaților din Batalionul 214 Infanterie Separată pentru asigurarea situației din Balakliya, care, împreună cu unitățile Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina, Forțele pentru Operațiuni Speciale, Forțele Speciale ale Gărzii Naționale și poliția au readus orașul sub control deplin.

Le sunt recunoscător tuturor apărătorilor noștri care au făcut ca apropierea victoriei noastre să fie și mai tangibilă în aceste săptămâni!”, a mai spus Zelenski.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Ucraina
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close