Antena 3 CNN Externe "Volodimir Zelenski este în Brașov". Rusia susține că știe unde se ascunde, de fapt, președintele ucrainean

"Volodimir Zelenski este în Brașov". Rusia susține că știe unde se ascunde, de fapt, președintele ucrainean

Volodimir Zelenski ar fi fugit de războiul din Ucraina în România, mai exact la Brașov, susține agenția de presă rusească Ria Novosti.

"Volodimir Zelenski este în Brașov". Rusia susține că știe unde se ascunde, de fapt, președintele ucrainean
Sursa foto: captura ecran
de Gabriel Dano    |    08 Mar 2022   •   22:37

Agenția a anunțat că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se află la Kiev, într-un buncăr, ci în Brașov și susține că are mai multe dovezi în acest sens.

 „Este posibil ca avioanele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, a anunțat propaganda rusească.

Zvonul ar fi pornit după ce agenția de la Kremlin ar fi anunțat că trei avioane au aterizat pe aeroportul din Brașov, la ora 16:30. De asemenea, nu ar fi fost transmise informații despre ele. Cu atât mai mult, acestea ar fi fost însoțite de un elicopter al trupelor din Ucraina.

Ria Novosti îi citează pe cei din proiectul „War on Fake” care susțin că înregistrările lui Volodomir Zelinski din buncăr sunt editate și trucate.

”Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram.  Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa.”, scrie Ria.ru.

Volodimir Zelenski a dezvăluit locul în care se află: ”Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni!”

Președintele ucrainean i-a sfidat pe invadatorii ruși. Volodimir Zelenski a anunțat că este chiar în Parlamentul Prezidențial și că nu se teme de nimeni.

Zelenski a făcut anunțul seara trecută când a transmis un mesaj de încurajare pentru poporul lui într-un moment de maximă tensiune, când ucrainenii s-au mobilizat cu toate forțele ca să își apere capitala. 

Acesta este primul mesaj înregistrat de liderul de la Kiev din biroul său situat în sediul președinției ucrainene după lansarea ofensivei ruse. 

”Eu sunt în Kiev, pe strada Pankova (unde se află sediul președinției ucrainene, n.red.). Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni!”, a spus Zelenski seara trecută. 

"Este a 12-a seară a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie. Eu sunt în Kiev. Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în război. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric", a declarat Volodimir Zelenski, potrivit Mediafax. 

"A treia rundă a negocierilor în Belarus a avut loc astăzi. Aș vrea să spun că a fost a treia rundă şi ultima, dar suntem realiști. Vom continua negocierile, vom insista cu negocierile până când vom găsi o modalitate de a le spune cetățenilor noștri care este modul de a ajunge la pace", a subliniat Zelenski.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close