Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski a postat o fotografie cu cea mai mare navă a rușilor, cu puțin timp înainte să fie distrusă. Care a fost mesajul lui

Volodimir Zelenski a postat o fotografie cu cea mai mare navă a rușilor, cu puțin timp înainte să fie distrusă. Care a fost mesajul lui

În această dimineață, nava amiral a marinei ruse de război a fost grav avariată.

Volodimir Zelenski a postat o fotografie cu cea mai mare navă a rușilor, cu puțin timp înainte să fie distrusă. Care a fost mesajul lui
Sursa foto: captura foto / Antena 3
de Laura Dinu    |    14 Apr 2022   •   11:00

Imediat după incident, au apărut declarații contradictorii din partea autorităților ruse și ucrainene. 

Maxim Marcenko, administratorul regional din Odesa, a susținut într-o postare pe Telegram că forțele ucrainene au lovit nava Moscova cu rachete "Neptun", provocându-i serioase avarii.

"S-a confirmat faptul că nava lansatoare de rachete Moskva s-a dus astăzi exact acolo unde a fost trimisă de gărzile noastre de frontieră de pe Insula Șerpilor ", a scris Marcenko într-o postare pe Telegram.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a susținut că nava de război Moskva a fost evacuată, după ce un incendiu la bord a detonat muniție, provocând avarii grave.

Potrivit agențiilor de presă RIA și TASS, cauza incendiului era în curs de stabilire. 

Cu toate acestea, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pe Instagram cu doar câteva ore înainte ca nava, care ajunsese pe timbrele poștale, să fie distrusă. 

„Nu uitați că nava rusă merge întotdeauna într-o singură direcție”, a scris președintele ucrainean pe rețeaua de socializare. 

View this post on Instagram

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)


 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close