Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski: "Negocierile sunt foarte dificile. Uneori, chiar scandaloase"

Volodimir Zelenski: "Negocierile sunt foarte dificile. Uneori, chiar scandaloase"

Continuă negocierile cu Rusia, dar sunt foarte dificile. Uneori chiar scandaloase, a spus, în cel mai recent mesaj video, preşedintele ucrainean.

Volodimir Zelenski: "Negocierile sunt foarte dificile. Uneori, chiar scandaloase"
de Mia Lungu    |    23 Mar 2022   •   08:30

Volodimir Zelenski şi-a exprimat recunoştinţa faţă de ţările occidentale care s-au arătat dispuse să medieze discuţiile de pace între Ucraina şi Rusia.

Zelenski i-a îndemnat pe militarii ucraineni sa fie curajosi, să nu obosească şi să se gândească la odihnă doar după ce obţin victoria.

"Continuăm să lucrăm pe mai multe niveluri pentru a forţa Rusia să aleagă pacea, pentru a opri acest război brutal. Partea ucraineană continuă negocierile, care au loc, în format video, în fiecare zi. Dar este foarte dificil. Uneori, scandalos.

Însă, zi de zi, mai facem un pas înainte. Sunt, de asemenea, recunoscător tuturor mediatorilor internaționali care luptă pentru Ucraina, pentru Europa, pentru adevăr și prezintă Rusiei o imagine reală, honestă, convingând-o să vadă realitatea acțiunilor sale de război, dar şi faptul că lumea nu va opri adevărul, adevărul nostru.", a spus Zelenski în ultimul său mesaj.

×
Subiecte în articol: negocieri Volodimir Zelenski
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close