Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski: Rusia a lansat rachete asupra unei gări din centrul Ucrainei | Sunt cel puţin 15 morţi

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat rachete asupra unei gări din centrul Ucrainei | Sunt cel puţin 15 morţi

Rusia a lansat rachete asupra unei stații de cale ferată din regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk, a declarat miercuri președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Cel puţin 15 oameni şi-au pierdut viaţa.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat rachete asupra unei gări din centrul Ucrainei | Sunt cel puţin 15 morţi
Sursa foto: Volodomir Zelenski/Facebook
de Silvia Preda    |    24 Aug 2022   •   22:51

Volodimir Zelenski a spus, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite axată pe Ucraina, că Rusia a lansat rachete asupra unei gări din regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk.

"Aceasta este viața noastră în fiecare zi. Acesta este modul în care Rusia s-a pregătit pentru această sesiune a ONU", a declarat Zelenski, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, la care a participat online.

Cel puțin 15 persoane au fost ucise și 50 au fost rănite

Foto: Dmytro Kuleba/Twitter

Au existat morți și răniți în urma atacurilor cu rachete, a spus Zelenski, avertizând că bilanțul ar putea crește.

Război în Ucraina, ziua 182. Ultimul opozant proeminent la adresa lui Vladimir Putin, arestat în Rusia după o postare pe YouTube

Ucraina sărbătoreşte, astăzi, Ziua Independenţei, fix în aceeaşi zi în care se împlinesc şase luni de la începutul războiului cu Rusia. SUA au avertizat Kievul despre posibile atacuri feroce ale ruşilor.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Rusia atac cu rachete
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close