Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski a vorbit cu Emmanuel Macron: ”Armele vin la noi”

Volodimir Zelenski a vorbit cu Emmanuel Macron: ”Armele vin la noi”

Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron au avut o discuție în această dimineață. În urma acesteia, liderul ucrainian a declarat că armele franceze sunt în drum spre Ucraina.

Volodimir Zelenski a vorbit cu Emmanuel Macron: ”Armele vin la noi”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    26 Feb 2022   •   10:23

În dimineața zilei de 26 februarie, președintele Volodimir Zelenski a vorbit cu președintele francez Emmanuel Macron despre armele și echipamentele promise de la Paris. 

"O nouă zi pe frontul diplomatic a început cu o conversație cu Emanuel Macron. Armele și echipamentele de la partenerii noștri vin la noi. Coaliția anti-război funcționează!", a spus liderul Ucrainian, într-un mesaj postat pe Twitter, potrivit The Kyiv Independent.

Armata ucraineană și forțele ruse se luptă în această dimineață la Kiev pentru controlul capitalei Ucrainei.

„La Kiev, luptele grele continuă. Armata ucraineană respinge sabotorii ruși”, a declarat Serviciul de Comunicații Speciale ucrainene la primele ore ale dimineți. În cursul nopții, instituția a susținut că forțele ruse încearcă să atace o centrală electrică din districtul Troieșchina, la nord-est de Kiev.

Locuitorilor orașului li s-a spus să rămână în adăposturile lor sau, dacă sunt acasă, să stea departe de ferestre. Sirena antiaeriană a fost declanșată și în zorii zilei la Harkov, un oraș mare din estul Ucrainei, lângă granița cu Rusia, potrivit Serviciului de Comunicații Speciale. De asemenea, armata ucraineană a raportat lupte ”violente” la 30 km sud-vest de capitală, unde rușii ”încearcă să debarce parașutiști”.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close