Antena 3 CNN Externe Voronin: "Cine l-a invitat pe Băsescu să vină şi cu ce scop? Nu văd niciun sens ca această persoană, încă nu se ştie dacă e trează sau beată, să vină la noi"

Voronin: "Cine l-a invitat pe Băsescu să vină şi cu ce scop? Nu văd niciun sens ca această persoană, încă nu se ştie dacă e trează sau beată, să vină la noi"

Voronin: "Cine l-a invitat pe Băsescu să vină şi cu ce scop? Nu văd niciun sens ca această persoană, încă nu se ştie dacă e trează sau beată, să vină la noi"
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Iul 2013   •   13:21

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat că este nemulţumit de invitaţia adresată preşedintelui român, Traian Băsescu, de a vizita Republica Moldova, informează Jurnal de Chişinău.

"Cine l-a invitat în (Republica) Moldova pe acest Băsescu, nu ştiu cine mai este în România. Dacă el niciodată nu a recunoscut R.Moldova, nu recunoaşte însăşi denumirea de moldoveni şi limba moldovenească", a declarat Voronin în plenul Parlamentului.

Declaraţia lui Voronin a provocat un val de replici în sala Parlamentului. "Liniştiţi-vă, românilor", le-a spus Voronin.

Deputaţii au început să tropăie şi să bată cu pumnii în mese. "Eu nu ies aşa de des şi nu vă obosesc. Voi puteţi să vă dezbrăcaţi şi de pantaloni, să vă aşezaţi jos şi să bateţi cu ce vreţi. Nu văd niciun sens ca această persoană, încă nu se ştie dacă e trează sau beată, să vină la noi", a continuat preşedintele PCRM, citat de portalul Unimedia.info.

"Azi, comuniştii au consumat un drog necunoscut. Drogul cere o analiză profundă", a replicat deputatul liberal-democrat Alexandru Cimbriciuc.

Preşedintele României, Traian Băsescu, va efectua, la data de 17 iulie, o vizită oficială la Chişinău.



 

×
Subiecte în articol: Vladimir Voronin Republica Moldova
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close