Antena 3 Externe Vrea să lase o moștenire de 122 de miliarde de dolari, dar nimeni o vrea. Care este motivul

Vrea să lase o moștenire de 122 de miliarde de dolari, dar nimeni o vrea. Care este motivul

26 Mai 2017   •   19:49
Vrea să lase o moștenire de 122 de miliarde de dolari, dar nimeni o vrea. Care este motivul
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Cel mai bogat om din China trebuie să găsească un moştenitor căruia să-i lase imperiul său de 122 de miliarde de dolari. Fiul său, prima alegere, a spus că nu îşi doreşte o viaţă ca cea a tatălui său, scrie businessmagazin.ro.

Wang Jianlin, fondator şi preşedinte al Dalian Wanda Group, a mărturisit recent că fiul său Wang Sicong nu va prelua în viitor mall-urile, hotelurile, parcurile de distracţii sau cluburile sportive ale familiei.

Dalian Wanda Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari ai Chinei, este un brand cunoscut de aproape toţi chinezii pentru centrele comerciale Wanda Plaza construite în sute de locaţii din ţară. Despre Wang se poate spune că este dependent de muncă.

Wang Sicong a fost criticat recent pentru că a cheltuit o mică parte din averea de 30 de miliarde de dolari a tatălui său pentru câinele Coco, animalul său de companie: a decis să îl răsfeţe cu nu mai puţin de 8 iPhone-uri.

×
Subiecte în articol: China mostenire avere motiv
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close