Antena 3 CNN Externe "Vreau un loc de muncă": Şi-a găsit un job, după ce a ieşit cu o pancartă în stradă

"Vreau un loc de muncă": Şi-a găsit un job, după ce a ieşit cu o pancartă în stradă

"Vreau un loc de muncă": Şi-a găsit un job, după ce a ieşit cu o pancartă în stradă
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
25 Iul 2010   •   21:17

Un şomer din Marea Britanie a reuşit să-şi găsească o slujbă într-un mod inedit. Sătul să trăiască din ajutorul social, bărbatul a pus la cale un plan neobişnuit de a-şi găsi un job. El a ieşit în mijlocul străzii cu o pancartă pe care scria ?Vreau un loc de muncă?, iar norocul nu a întârziat să apară.

Mark Wheeldon, în vârstă de 23 de ani, a fost şomer pentru o lungă bucată de timp. Timp de doi ani, bărbatul a tot încercat să-şi găsească un loc de muncă dar eforturile lui au fost în zadar. Asta până într-o zi când s-a decis să-şi facă publicitate într-un mod inedit, informează The Telegraph.

El a confecţionat o pancartă pe care a scris ?vreau un loc de muncă?, a ieşit cu ea pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din localitatea Stoke-on-Trent şi norocul nu a întârziat să apară.

Trei ore mai târziu, un om de afaceri din localitate şi-a oprit maşina lângă tănăr şi i-a oferit acestuia pe loc o slujbă. Vince Champion, director al unei fabrici de cherestea, l-a observat pe Wheeldon în drum spre serviciu şi a decis să-i acorde o şansă.

?L-am văzut cum stătea în ploaie cu pancarta în braţe şi mi-am zis că un om care este dispus să depună un asemenea efort pentru o slujbă va fi de folos companiei pe care o conduc?, a declarat omul de afaceri.

Mark Wheeldon susţine că era pregătit să stea în locul respectiv de dimineaţa până seara pentru a-şi găsi un loc de muncă. ?Eram hotărât să mă întorc zi de zi în locul respectiv. (...) Dacă vrei cu adevărat să munceşti, vei face absolut orice ca să-ţi găseşti o slujbă?, a spus britanicul.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie loc de munca
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close