Antena 3 Externe Vreme rea şi în Statele Unite. Mai multe zone, cuprinse de viscol şi zăpadă

Vreme rea şi în Statele Unite. Mai multe zone, cuprinse de viscol şi zăpadă

de N.B.    |    25 Mar 2013   •   14:48
Vreme rea şi în Statele Unite. Mai multe zone, cuprinse de viscol şi zăpadă
Sursa foto: Foto: Agerpres

Statele Unite se confruntă cu un nou val de vreme rece şi ninsori. Serviciul Naţional de Meteorologie american a lansat avertismente de ninsori pentru regiunile Missouri, New Jersey, North Carolina şi Tennessee.

Conform prognozei, St. Louis, Indianapolis, Pittsburgh şi alte oraşe din regiune vor fi acoperite cu un strat de zăpadă de până la 20 de centimetri.

Vremea nefavorabilă a determinat anularea, luni, a peste 350 de zboruri în zona nord-estică a Statelor Unite, în timp ce duminică s-au raportat 500 de anulări la nivel naţional. Aeroportul Internaţional Lambert-St. Louis a anulat 140 de zboruri, potrivit reprezentanţilor aeroportului.
   
Viscolul a provocat probleme şi pentru şoferi, dealurile dovedindu-se a fi greu de parcurs de autohevicule. "Este o nebunie. M-am săturat pur şi simplu de toată zăpada. Adică îmi doream zăpadă de Crăciun, însă acum mi-a trecut", a declarat şoferul Jaci Nezum.
   
Un front de aer rece provenit din nordul arctic alimentează viscolul, şi deşi statele din sud nu sunt afectate de ninsori, aerul rece se simte şi în state ca Texas, cu temperaturi în jurul valorii de 4 grade Celsius.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close