WikiLeaks, propunere de nerefuzat pentru Barack Obama. Cine se află în spatele victoriei lui Donald Trump în SUA

de A.M.P    |    19 Dec 2016   •   17:06
WikiLeaks, propunere de nerefuzat pentru Barack Obama. Cine se află în spatele victoriei lui Donald Trump în SUA Foto:Julian Assange/Facebook

wikileaks s-a oferit să-l ajute pe președintele SUA Barack Obama să verifice acuzațiile serviciilor secrete potrivit cărora Rusia ar fi intervenit în alegerile americane în favoarea lui Donald Trump.

Grupul, condus de fugarul Julian Assange, a scris pe Twitter că doar o verificare amănunțită a sa ar putea proba acuzațiile serviciilor secrete americane, scrie The Independent.

Potrivit mass-media americane, persoane având legături cu Moscova au furnizat site-ului WikiLeaks e-mailuri după piratarea conturilor fostului director de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton, John Podesta, şi ale Partidul Democrat, printre altele.

Rusia a respins în mod repetat suspiciunile care o vizau, denunţând acuzaţii "gratuite" şi "neprofesioniste", "nesusţinute de orice fel de informaţie şi nici de probe".

Peste 20.000 de emailuri de pe serverele Convenţiei Naţionale a Partidului Democrat din SUA au fost publicate în iulie de Wikileaks, care susţine că le-a primit de la un hacker, acestea arătând că structura de partid a favorizat-o pe candidata Hillary Clinton, în defavoarea contracandidatului Bernie Sanders.

Parteneri
sati
x close