Antena 3 CNN Externe WikiLeaks: Udrea, o “neastâmpărată”. Ministrul: În România, bârfa e sport naţional

WikiLeaks: Udrea, o “neastâmpărată”. Ministrul: În România, bârfa e sport naţional

Elena Udrea reacţionează pe Facebook la zvonurile privind apariţia numelui său în telegramele Wikileaks. Udrea acuză aplecarea spre bârfe şi plăcerea de a ne denigra ţara, după ce ziarul Kamikaze a anunţat că va publica telegrame în care scrie că ministrul turismului ar fi fost amanta preşedintelui Băsescu.

WikiLeaks: Udrea, o “neastâmpărată”. Ministrul: În România, bârfa e sport naţional
Sursa foto: Foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mar 2011   •   11:48

Reacţia Elenei Udrea vine după un articol apărut în revista Kamikaze, care susţine că a obţinut mai multe documente de la organizaţia WikiLeaks, în care diplomaţii americani vorbesc despre România. Potrivit documentelor, Elena Udrea ar fi descrisă drept "a saucy person". În traducere liberă, termenul poate însemna - incitantă, obraznică, voioasă sau neastâmpărată.

Potrivit aceleeaşi publicaţii, într-o altă telegramă atribuită Wikileaks, Elena Udrea şi fostul ministru Monica Iacob Ridzi au reputaţia de a fi fostele iubite ale preşedintelui Traian Băsescu. În replică, Elena Udrea scrie pe reţeaua de socializare că bârfa este în România un fel de sport naţional.

''Eu cred că diplomaţii acreditaţi la Bucuresti se ocupă cu lucruri serioase, nu de colecţionarea şi transmiterea de bârfe la nivel de colţ de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", scrie ministrul Turismului.

Cu o zi înainte ca presa să scrie despre aceste telegrame, şeful statului spunea că prin intermediul WikiLeaks vor fi aflate şi lucruri mai puţin serioase. ,,Ce cred că vom afla noi din aceste telegrame, dincolo de lucruri serioase, probabil discuţii ale mele cu ambasadorii, (...) cred că vom mai avea ocazia să vedem ceva: cei care nu au relaţii oficiale, dar au plăcerea să toarne. (...) Cred că şi acest spectacol îl vom avea", a declarat Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea România Facebook wikileaks
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close