Antena 3 CNN Externe YouTube ar putea fi invadat cu clipuri de propagandă islamice

YouTube ar putea fi invadat cu clipuri de propagandă islamice

YouTube ar putea fi invadat cu clipuri de propagandă islamice
04 Dec 2008   •   09:22

Un militant islamist, susţinător al jihadului, încurajează "invadarea YouTube" cu clipuri de propangandă. Potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, bărbatul a făcut un apel pe forumul al-Faloja sub numele de Omar Abdul Hakim, informează AFP.
Acesta i-a îndemnat pe susţinătorii jihadului să posteze pe celebrul site YouTube fînregistrări video cu "pierderile înregistrate de cruciaţi". "Membrii YouTube pot fi mii de milioane şi majoritatea sunt cele mai dezgustătoare şi periculoase persoane din lume" a spus Omar Abdul Hakim pe forumul islamist.
"Fraţilor, lăsaţi-ne să muncim şi să ne îndeplinim misiunea. Vă cer, pentru Allah, ca, după ce veţi citi acest mesaj, să începeţi să înregistraţi clipuri video, să le montaţi, să le încărcaţi şi să le publicaţi pe forumurile militante, islamiste şi generale" a adăugat militantul islamist.
În plus, acesta a publicat instrucţiuni de publicare a clipurilor pe YouTube pentru a facilita munca celor care intenţionează să dea curs cereriii sale.
YouTube este utilizat de milioane de persoane din lumea întreagă. Barack Obama, preşedintele-ales al SUA, publică periodic discursuri pe acest site. Internetul este folosit şi de grupările islamice ca mijloc de propagandă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close