Antena 3 CNN Externe Podeaua unui restaurant s-a prăbușit în timpul unei nunți, în Italia. Zeci de oameni au ajuns la spital

Podeaua unui restaurant s-a prăbușit în timpul unei nunți, în Italia. Zeci de oameni au ajuns la spital

Zeci de nuntași au ajuns la spital în Italia, după ce podeaua restaurantului în care se aflau s-a prăbușit chiar în timpul petrecerii.

de Andreea Gelatu    |    14 Ian 2024   •   12:31

Cel puţin șase dintre nuntaşi se află în stare critică în urma accidentului produs în apropiere de Pistoia, la nord de Florenţa, potrivit presei din Italia.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu intervenția salvatorilor din restaurantul unde s-a prăbușit podeaua, în Italia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Restaurantul funcţiona într-o fostă mănăstire, construită în 1500. Printre răniţi se află şi copii, potrivit autorităţilor.

Prăbuşirea a avut loc într-o sală de la primul etaj al fostei mănăstiri din Giaccherino, care era folosită ca restaurant de mai mulţi ani. Unii invitaţi plecaseră deja de la petrecere, dar aproximativ şaizeci de persoane, în principal tineri, au rămas în sală şi dansau, când, brusc, podeaua mansardei s-a prăbuşit. Dansatorii s-au trezit la parter, acoperiţi de moloz.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close