Antena 3 CNN Externe Zelenski a apărut pe coperta numărului de mai al revistei ”Time”

Zelenski a apărut pe coperta numărului de mai al revistei ”Time”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a apărut din nou pe coperta revistei americane ”Time”.

Zelenski a apărut pe coperta numărului de mai al revistei ”Time”
Sursa foto: Time
de Alexandra Ionescu    |    28 Apr 2022   •   17:24

Revista conține un articol ”În interiorul lumii lui Zelenski”, al jurnalistului Simon Schuster, care a petrecut 2 săptămâni în aprilie 2022 în Biroul Președintelui pe Bankova și a discutat cu Zelenski și anturajul său.

”Solicitarea mea nu era doar să pun întrebări președintelui. Am vrut să văd războiul așa cum îl trăiau el și echipa lui. Timp de două săptămâni în aprilie, mi s-a permis să fac asta la reședința Bankova, să le urmăresc rutina și merg prin birouri.” 

Misiunea lui (a lui Zelenski) este de a face ca lumea liberă să experimenteze acest război așa cum îl trăiește Ucraina: ca o chestiune de supraviețuire proprie. Se pare că reușește...

... nu regretă alegerea sa (de a candida la președinție), nici măcar din perspectiva războiului. „Nici o secundă”, mi-a spus el la reședința prezidențială. Nu știe cum se va sfârși războiul. Tot ce știe acum este că Ucraina are nevoie de un președinte de război. Și exact acesta este rolul pe care îl va juca.”

În decembrie 2019, președintele Ucrainei a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Time. Articolul a fost intitulat „Omul de la răscruce. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski despre cum e să fii între Putin și Trump”.

În martie 2022, Time a dedicat și coperta Ucrainei. Acesta conținea imagini cu culorile drapelului ucrainean și cuvintele președintelui Volodimir Zelenski, spuse  în timpul unui discurs în Parlamentul European  pe 1 martie: ”Viața va învinge moartea, iar lumea – întunericul”.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close