Antena 3 CNN Externe Zelenski: ”Rusia e disperată să obțină o victorie, și intensifică atacurile în Ucraina”

Zelenski: ”Rusia e disperată să obțină o victorie, și intensifică atacurile în Ucraina”

Rusia ar fi disperată să obţină o victorie şi intensifică atacurile în Ucraina. Este avertismentul lansat de Volodimir Zelenski în cel mai recent mesaj al său.

Zelenski: ”Rusia e disperată să obțină o victorie, și intensifică atacurile în Ucraina”
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    21 Apr 2022   •   08:39

Preşedintele Ucrainei a spus că situaţia din estul şi sudul ţării este gravă, dar şi-a exprimat mulţumirea că aliaţii săi au reuşit să înţeleagă care sunt nevoile armatei ucrainene.

Zelenski a vorbit şi despre câteva dintre sancţiunile care urmează să fie impuse Rusiei.

”Situația din estul și sudul țării rămâne cât se poate de gravă. Ocupanții nu renunță la încercările lor de a obține măcar o victorie, lansând o nouă ofensivă la scară largă.

Vor ceva cu care să-şi hrănească propagandiştii.

Sunt foarte bucuros să spun, cu un optimism atent, că partenerii noștri au ajuns să ne înțeleagă mai bine nevoile, să înțeleagă de ce avem nevoie și când exact avem nevoie de tot, nu în săptămâni sau într-o lună, ci imediat, chiar acum, când Rusia încearcă să-și intensifice atacurile.

Când toate punctele-cheie identificate în acest plan vor fi implementate, Rusia va căuta oportunități de finanțare a maşinăriei militare. În special, planul include restricții pentru sectorul energetic și bancar din Rusia, pentru operațiuni de export și import şi pentru transport.

Un embargo petrolier și restricții complete privind livrările de produse petroliere din Rusia trebuie să fie printre următorii pași”, a spus președintele Ucrainei.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Volodimir Zelenski
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close