Antena 3 CNN Externe Zile negre pentru un prezentator tv! Și-a pierdut soția la doar trei zile după ce a aflat că avea cancer. „Lumea mea s-a prăbușit”

Zile negre pentru un prezentator tv! Și-a pierdut soția la doar trei zile după ce a aflat că avea cancer. „Lumea mea s-a prăbușit”

Zile negre pentru un prezentator tv! Și-a pierdut soția la doar trei zile după ce a aflat că avea cancer. „Lumea mea s-a prăbușit”
03 Iun 2019   •   13:17

Prezentatorul TV Simon Thomas a trecut prin momente groaznice după moartea soției lui. Acesta a dezvăluit cât de greu i-a fost să-i spună copilului său că nu-și va mai vedea niciodată mama

Gemma Thomas s-a stins din viață la doar trei zile după ce a aflat că are cancer. 

„Într-o seară de noiembrie 2017, lumea mea s-a prăbușit. Sunetul teribil pe care îl făcea soția mea luptându-se să respire s-a oprit dintr-o dată. Fața ei părea angelică. În acel moment, Gemma, mama băiatului meu de opt ani și femeia pe care am iubit-o din toată inima, a plecat”, a povestit Simon, potrivit DailyMail

„A fost o chestiune de sătămâni, de când s-a simțit prima dată rău, și doar trei zile de când doctorii au diagnosticat-o cu leucemie acută. Și acum.. sufletul meu pereche a fost luat de lângă mine. Cum aș putea să înțeleg sensul acestei întâmplări?”, a mai spus bărbatul. 
 

×
Subiecte în articol: mama
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close