Antena 3 CNN Externe Ziua Îndrăgostiţilor pe timp de criză. Vezi cu ce oferte s-au pregătit agenţiile de turism (VIDEO)

Ziua Îndrăgostiţilor pe timp de criză. Vezi cu ce oferte s-au pregătit agenţiile de turism (VIDEO)

Ziua Îndrăgostiţilor pe timp de criză. Vezi cu ce oferte s-au pregătit agenţiile de turism (VIDEO)
Sursa foto: valentin
04 Feb 2010   •   22:55

Oricât ar fi de roz şi plină de iubire, Ziua Îndrăgostiţilor se calculează tot în bani. Cei care vor să-şi impresioneze partenerii au de ales între plimbări cu elicopterul, cină romantică lângă şemineu sau hoteluri de lux. Pe toate le găsim chiar în Bucureşti.

Pian, harpă, focul din şemineu sunt câteva dintre ingredientele zilei perfecte de Sfântul Valentin. Şi ca să fie o seară cu totul specială, cina le va fi servită îndrăgostiţilor în cameră: în apartamentul lui Beyonce sau al lui Enrique Iglesias, după preferinţe.

Costă 300 de euro, însă, pentru două zile, îndrăgostiţii vor fi trataţi regeşte. Iar de la balcon pot vedea tot oraşul. Şi dacă vor o privelişte care să le taie răsuflarea, dar şi senzaţii tari, îndrăgostiţii pot petrece de ziua lor în elicopter.

Pentru 500 de lei, îndrăgostiţii pot sta timp de un sfert de oră printre nori, asta dacă şi vremea ţine cu ei. Şi nu este o cursă oarecare.

?Sunt 5 sau 6 curse în ziua de Sf Valentin. La sfârşitul acestei curse se emite un certificat de căsătorie cu valabilitate de o zi? spune Valer Novac, unul dintre piloţi.

Însă elicopterul nu este pe placul tuturor. Mulţi preferă avionul, care să-i ducă spre destinaţii romantice.

De pildă, Florenţa. Pentru 210 euro de persoană, pachetul include cazare 2 nopţi la hotel de 3 stele, transport cu avionul, mic dejun. Cele mai căutate oraşe în acestă perioadă sunt: Florenţa, Praga sau Veneţia.




Observator

×
Subiecte în articol: indragostiti oferte
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close