Antena 3 CNN Externe Ziua Muncii sărbătorită cu focuri de armă. Trei persoane au fost ucise şi mai multe sunt rănite

Ziua Muncii sărbătorită cu focuri de armă. Trei persoane au fost ucise şi mai multe sunt rănite

Ziua Muncii sărbătorită cu focuri de armă. Trei persoane au fost ucise şi mai multe sunt rănite
de M.C.    |    03 Sep 2013   •   14:00
Trei oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi cu focuri de armă, la Chicago, chiar în ziua în care americanii sărbătoresc Ziua Muncii, scrie Chicago Tribune.
 
Printre victime se numără şi un adolescent de 16 ani, care a fost împuşcat în faţa casei. Reprezentanţii Poliţiei din Chicago au spus că cineva a deschis focul de pe partea cealaltă a străzii, iar băiatul a fost lovit în piept. Un vecin de-al său a fost de asemenea rănit, însă a refuzat ajutorul medicilor. Tânărul a fost dus la spital, unde a decedat.
 
Oamenii legii au identificat un posibil suspect într-o clădire din zona unde a avut loc atacul, care a fost reţinut. La scurt timp, a fost găsit un bărbat de 27 de ani, împuşcat mortal, într-o altă zonă a oraşului.
 
În aceeaşi zi, un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în cap, pe străzile oraşului. Martorii nu au putut oferi prea multe detalii legate de incidente, însă nici poliţiştii nu au oferit amănunte. Principalii suspecţi sunt membrii găştilor de cartier care frecvent sunt implicaţi în schimburi de focuri.
 
Ziua Muncii este sărbătorită anual în Statele Unite în prima luni din septembrie.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close