Antena 3 CNN Externe Zoofilia va fi ILEGALĂ în Germania. Peste 100.000 de nemţi sunt scandalizaţi

Zoofilia va fi ILEGALĂ în Germania. Peste 100.000 de nemţi sunt scandalizaţi

Zoofilia va fi ILEGALĂ în Germania. Peste 100.000 de nemţi sunt scandalizaţi
27 Noi 2012   •   14:51

Guvernul german doreşte interzicerea zoofiliei (sexul cu animale), ca un amendament la legea de protecţie a animalelor, dar se luptă cu reacţia negativă a comunităţii de zoofili germani, care conform estimărilor oficiale depăşeşte 100.000 de persoane.

Zoofilia a fost legalizată în Germania în 1969, iar acum, un grup de protecţie al animalelor, face lobby pe lângă autorităţi să interzică astfel de practici groteşti.
Campania din ultimii ani, a stârnit dezbateri aprinse  şi controverse aprigi pe forumurile de pe internet.

Guvernul actual, de orientare centru-dreapta, vrea să scoată în afara legii folosirea animalelor "în activităţile personale sexuale ori în obligarea acestora să se comporte inadecvat speciei din care fac parte", a spus Hans-Michael Goldmann, preşedintele Comitetului de Agricultură din Bundestag.

Cei care se vor abate de la această reglementare vor  fi amendaţi cu 25.000 de euro.

Răspunsul zoofililor germani nu a întârziat: "Vom acţiona în instanţă această decizie. Noi privim animalele ca parteneri şi nu ca mijloace de satisfacere. Nu le forţăm să facă nimic", a spus pentru Der Spiegel, Michael Kiok, liderul grupului ZETA (Mişcarea Zoofililor de Informare şi Toleranţă)

"Oamenii au impresia falsă că noi am face rău animalelor", a mai spus Kiok, care a mărturisit că are "sentimente speciale" faţă de animale încă de la vârsta de 4 sau 5 ani.

Sexul cu animale este interzis în cele mai multe state europene. După Germania, Danemarca  va fi singura ţară care nu are încă o reglementare legală în această privinţă, controversată de lumea civilizată.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close