Antena 3 CNN Externe Zorro si Bandit, tată și fiu, motanii din Indonezia celebri pe TikTok. Au strâns milioane de aprecieri din toată lumea

Zorro si Bandit, tată și fiu, motanii din Indonezia celebri pe TikTok. Au strâns milioane de aprecieri din toată lumea

Aspectul ieșit din comun a doi motani din Banjarmasin, Indonezia, i-a făcut celebri pe reţelele sociale. Zorro şi puiul său adună zeci de mii de aprecieri în mediul online datorită semnelor distinctive din jurul ochilor cu care s-au născut.

Zorro si Bandit, tată și fiu, motanii din Indonezia celebri pe TikTok. Au strâns milioane de aprecieri din toată lumea
Sursa foto: Youtube/ Caters Clips
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   09:36

Zorro are numai 9 luni, dar pe data de 9 iunie a devenit tată. Unul din pui i-a moștenit trăsătura unică și a fost botezat Bandit. Zorro locuiește în casa lui Indraini Wahyudin Noor, un bărbat de 50 de ani din orașul Banjarmasin.

@iwhy_ ngoceh apa nih bocil #kittycat #kitten ♬ оригинальный звук - Kristi Slyusarevska

Când a ajuns la el, Indraini i-a dat imediat numele Zorro, datorită asemănării cu personajul mascat din filmul cu același nume. Indraini l-a transformat pe Zorro într-un adevărat star pe rețelele sociale, unde a postat nenumărate fotografii cu aventurile lui. A crezut că aspectul său unic merită să fie admirat, dar nu s-a așteptat ca această trăsătură să fie transmisă mai departe, potrivit New York Post, citat de DCNews.

"Îl cheamă Boy, dar mulţi îi spun Zorro. Am multe pisici, dar acesta este singurul care are mască pe faţă. Este pisica mea preferată! Este o pisică foarte răsfăţată, îşi doreşte mereu să fie mângâiată, îmbrăţişată şi ţinută în braţe. Îi place să se joace mult, dar urăşte săfacă baie în fiecare săptămână", a afirmat proprietarul celor doi motani celebri.

Pisicile au strâns aproape 300.000 de urmăritori pe TikTok și aproape 8 milioane de aprecieri.

×
Subiecte în articol: motani indonezia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close