Antena 3 CNN Formula 1 Angajata Red Bull care l-a acuzat pe şeful echipei de Formula 1 a fost suspendată

Angajata Red Bull care l-a acuzat pe şeful echipei de Formula 1 a fost suspendată

Red Bull a găsit vinovatul în scandalul cu conotaţie sexuală în care a fost implicat directorul general al echipei de Formula 1. Acuzaţiile la adresa acestuia au fost respinse, în schimb angajata de la care a pornit scandalul a fost suspendată chiar înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   09:05

Angajata Red Bull, care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament neadecvat, ar fi trimis jurnaliştilor, dar şi oficialilor din cadrul FIA şi conducătorii diferitelor echipe un email anonim, dând acces la un fişier din Google Drive. Acolo ar fi fost stocate capturi de ecran, mesaje şi fotografii care îl incriminau pe directorul Red Bull, care este căsătorit cu fosta membră a Spice Girls, Geri Halliwell.

Imaginile nu au putut fi însă autentificate, aşa că angajata celei mai puternice echipe din Formula 1 a fost suspendat cu plata integrală a salariului.

Femeia a primit o scrisoare legală din partea echipei şi are acum cinci zile lucrătoare pentru a face apel împotriva rezultatului anchetei.

Nu este singurul scandal care zguduie Formula 1 în această perioadă. Piloţii au fost şocaţi să afle că preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Mohammed Ben Sulayem, este anchetat de comisia de etică. Acesta este acuzat că a încercat să găsească o cale pentru a nu omologa circuitul din Las Vegas şi că cerut ca Fernando Alonso să fie scutit de o penalizare anul trecut, în Arabia Saudită.

”Vrem să vedem toate faptele şi să avem o transparenţă totală. Suntem cu toţii în cursă aici şi vrem să avem condiţii echitabile de concurenţă, pentru a arăta ceea ce putem face. Nu pot să comentez mai mult”, a declarat George Russell, pilot.

Marele Premiu al Arabiei Saudite este în direct la Antena 3 CNN. Postul nostru de televiziune va transmite exclusiv calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, astăzi, de la ora 19.00.

În plus, cursa va fi tot pe Antena 3 CNN sâmbătă, de la ora 18.45. Vă reamintim, Formula 1 se va regăsi în următorii 3 ani în Universul ANTENA.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Red Bull Racing
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close