Antena 3 CNN Formula 1 Christian Horner a fost declarat nevinovat şi rămâne şeful campioanei din Formula 1

Christian Horner a fost declarat nevinovat şi rămâne şeful campioanei din Formula 1

Christian Horner va rămâne şeful deţinătoarea titlului în Formula 1. Britanicul, care e căsătorit cu fosta componentă a Spice Girls, Geri Halliwell, a fost declarat nevinovat în cazul presupusului comportament nepotrivit faţă de o angajată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Feb 2024   •   08:33

Christian Horner a fost investigat în urma unor acuzaţiilor de comportament sexual nepotrivit, însă după o anchetă independentă a fost achitat. Şeful celor de la Red Bull a mers deja în Bahrain, acolo unde în acest weekend va avea loc prima cursă a sezonului.

Antena 1, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY vor transmite în exclusivitate, în următorii 3 ani, Campionatul Mondial de Formula 1.

Antrenamentele pentru prima etapă încep joi şi vor fi exclusiv în AntenaPLAY. De vineri, de la ora 18:00, vor fi calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, care vor fi transmise pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, este prima rundă a noului sezon, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi marea cursă, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00.

×
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close