Antena 3 CNN Formula 1 Red Bull Racing a dat lovitura şi a semnat un contract record în Fomula 1

Red Bull Racing a dat lovitura şi a semnat un contract record în Fomula 1

Red Bull a semnat un contract record în Formula 1 cu un brand de îmbrăcăminte sportivă. Parteneriatul în valoare de 200 de milioane de dolari a fost parafat de directorul general al celor de la Red Bull, care se află în continuare în mijlocul unui scandal imens, după ce o angajată l-a acuzat de comportament inadecvat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   08:40

Red Bull Racing şi Castore sunt parteneri încă din 2023, iar noua înţelegere reprezintă o prelungire a contractului comercial. Acordul are o valoare de peste 200 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă cea mai mare afacere în materie de îmbrăcăminte din istoria sporturilor cu motor: atât din punct de vedere al duratei, cât şi al valorii.

Cel care a parafat înţelegerea a fost chiar directorul general al celor de la Red Bull, care a făcut subiectul unui scandal uriaş chiar în startul sezonului de Formula 1. Christian Horner a fost acuzat că i-ar fi trimis unei subalterne mesaje cu tentă sexuală.

”Ei bine, el a fost foarte clar, iar poziția Red Bull a fost că totul este normal. Desigur, acuzațiile sunt un proces pe care Red Bull îl parcurge și a confirmat acest proces extern. Dar, evident, există o treabă de făcut și neg în totalitate acuzațiile care au fost lansate. Rolul meu, evident, continuă”, a declarat Christian Horner, director Red Bull Racing Team.

O investigaţie independentă a ajuns la concluzia că Horner nu este vinovat de "comportament inadecvat", dar verdictul nu a fost de ajuns pentru soţia şefului Red Bull, fosta componentă a Spice Girls, Geri Halliwell.

Ea i-a cerut lui Horner să întrerupă orice legătură cu acuzatoarea sa, iar acest lucru nu s-a întâmplat. Femeia lucrează în continuare la Red Bull, care are aproximativ 1.400 de angajaţi.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, în direct la Antena 3 CNN.

Postul nostru de televiziune va transmite exclusiv calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00. În plus, cursa va fi tot pe Antena 3 CNN sâmbătă, de la ora 18.45.

Reamintim faptul că Formula 1 se va regăsi în următorii 3 ani în Universul ANTENA.

×
Subiecte în articol: Red Bull Racing Formula 1
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close