Antena 3 CNN Formula 1 Schimbări importante înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

Schimbări importante înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

Se anunţă schimbări importante înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, transmis în direct la Antena 3 CNN şi pe Antena Play duminică de la 22.30.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2024   •   11:55

Adrian Newey, unul dintre cei mai căutaţi designeri din Formula 1, a anunţat că va părăsi echipa Red Bull.

Cât despre cei de la Ferrari, echipa vor folosi un echipament special pentru acest circuit, atât costumele piloţilor cât şi maşina vor fi albastre.

Antal Putinică a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre aceste schimbări.

”Este Joia Mare, iar fanii Ferrari ar trebui totuși să se pregătească să încondeieze ouăle în roșu și puțin albastru, pentru că Ferrari revine la o culoare care de mult a fost tradițională pentru această echipă, culoarea albastru.

Nu este un albastru deschis. Important moment și pentru noul sponsor al echipei, pentru că HP este implicat în următorii ani cu un contract extraordinar de important. Sunt sute de milioane de dolari aruncați în cadrul scuderiei”, a declarat Antal Putinică.

Albastru este o culoare specială, care are și o semnificație. Se sărbătoresc 70 de ani de când Ferrari a adus prima mașină în Statele Unite ale Americii.

”Să nu uităm că albastru este o culoare preferată de americani atunci când își cumpără modele Ferrari de stradă.

Sunt 21 de nuanțe de albastru pe care americanii le folosesc în vânzarea de mașini de stradă. Două dintre aceste nuanțe au fost de-a lungul timpului implicate și în Formula 1”, a mai explicat Antal Putinică.

Întreaga intervenție a lui Antal Putinică la Antena 3 CNN poate fi urmărită în clipul video de mai sus.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Antal Putinică
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close