100 cele mai utile scurtături de taste în Excel

20 Mai 2016   •   00:48
100 cele mai utile scurtături de taste în Excel
Este foarte probabil să folosiți aplicațiile Microsoft Office la birou aproape zilnic, iar cu această serie veți învăța o serie de scurtături de taste în Excel care vă fac viața mai ușoară, scrie Playtech

De-a lungul anilor, când vine vorba de interacțiunea cu PC-ul, este foarte probabil să fi învățat câteva combinații de taste care v-au ajutat să fiți un pic mai eficienți în efectuarea celor mai comune sarcini. Indiferent dacă petreceți cea mai mare parte a timpului în browserul vostru preferat, pe YouTube sau Facebook, sau lucrați la un proiect în Word, fiecare program are propriile scurtături pe care în trecut le-am mai detaliat în materiale diferite.

Pentru amatori de navigat pe internet există 50 de scurtături pentru eficiența sporită în orice browser. Dacă folosiți zilnic un PC, există top 20 scurtături de taste pentru Microsoft Windows. De această dată voi detalia utilitatea a 100 de scurtături de taste în Excel, în două părți. Voi începe cu cele mai comune dintre ele, care funcționează în majoritatea aplicațiilor Microsoft și voi încheia cu unele mai complexe, legate de interacțiunea cu formule, lucrul cu sheet-uri diferite și formatarea conținutului din celule.

Vezi care sunt scurtăturile de taste din Excel care îți vor ușura munca AICI


Parteneri
x close