Antena 3 High Tech 24 IT. Căștile portabile care se transformă în boxe și cureaua de ascultat muzică

24 IT. Căștile portabile care se transformă în boxe și cureaua de ascultat muzică

26 Aug 2019   •   09:38
24 IT. Căștile portabile care se transformă în boxe și cureaua de ascultat muzică
Sursa foto: Captură Antena 3

Cine nu iubește să asculte muzică? Mai nou vom putea să simțim muzica printr-o curea sau vestă. Evident, smart. Ca să ținem ritmul, adăugăm și niște căști portabile care se transformă în boxe. 

Human Headphones combină comfortul căștilor cu bandă peste cap cu portabilitate oferita de căștile wireless in-ear. Cel puțin așa se laudă creatorii ciudatului device care are se transformă într-o boxă. Căștile par să stea pe ureche pe același sistem cum sunt AirPods-urile de la Apple, adică agățate de forma urechii. De altfel, interiorul căștilor are forma unei urechi. Autonomia este de nouă ore. Există un așa numit Blend Mode care permite utilizatorului să controleze cât vrea să audă din sunetele sau zgomotele ambinetale. 

Cureaua de ascultat muzică se numește Woojer Edge Series. Casca audio înseamnă 50 la sută din muzică, spun creatorii care arată că device-ul lor îți permite să simți vibrațiile pentru o experiență muzicală completă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close