Antena 3 High Tech 24 IT. Cerere reală de căsătorie în realitatea virtuală

24 IT. Cerere reală de căsătorie în realitatea virtuală

19 Feb 2018   •   15:49
24 IT. Cerere reală de căsătorie în realitatea virtuală
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Dacă tot am bifat Valentine's day și ne pregătim pentru autohtonul Dragobete, iar clasicul buchet parcă nu mai ajunge, iată că tehnologia poate sări în ajutorul oricărui iubăreț. Dacă vă bate iubirea la ușă, ați putea să fiți pe fază cu un vizor smart. Și dacă nu e cu iubire, să fie măcar cu drone.

Un australian a recreat în realitatea virtuală casa bunicilor, unde a copilărit iubita lui. Scenografia a fost aparent simplă: în timp ce cuplul vâna vârcolaci într-un joc în realitatea virtuală, cadrul se schimbă și apare casa din copilărie. Iar de aici lacrimi și iubire și multă tehnologie, semn că toate acestea pot trăi bine până la adânci bătrâneți.

Vizorul a apărut prin anii 1950. De atunci nu s-a schimbat mare lucru. Asta până la.revoluția tehnologică pe care o trăim. Era o chestiune de timp până când să apară și vizorul smart. Iată că au fost creatori care s-au gândit și la acest aspect și au adăugat clasicului model o cameră și un senzor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close