Antena 3 High Tech 24 IT. Cum funcționează masca smart care te adoarme

24 IT. Cum funcționează masca smart care te adoarme

02 Sep 2019   •   10:25
24 IT. Cum funcționează masca smart care te adoarme
Sursa foto: Sursă: Captură Antena 3

Tehnologia poate să ne facă viața mai bună iar un exemplu ar fi o mască smart de somn. Device-ul te ajută să adormi, îți monitorizează calitatea somnului și îți semnalează dacă ai probleme de respirație sau bătăi neregulate ale inimii în timp ce te odihnești.

Masca este comfortabilă fiind realizată din materiale ușoare. Pe perioada folosirii ea trebuie să fie conectată la telefon și este necesară descărcarea aplicației Sleepace care permite controlarea muzicii din mască și unde pot fi văzute rapoartele legate de calitatea somnului. Pe lateralele măștii sunt căștile care se pot îndepărta în cazul în care nu doriți să le folosiți. Se poate asculta muzică până în timpul adormirii, aceasta oprindu-se automat în momentul în care utilizatorul a adormit.

Aplicația afișează un sleep score, o notă pentru somn și permite partajarea acestor date cu prieteni care folosesc și ei masca și aplicația. Masca smart costă 69 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close