Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Noutăți în materie de telefoane! Cum arată smartphoneul cu ecran de tip pop-up

24 IT. Noutăți în materie de telefoane! Cum arată smartphoneul cu ecran de tip pop-up

24 IT. Noutăți în materie de telefoane! Cum arată smartphoneul cu ecran de tip pop-up
Sursa foto: Captură A3
09 Apr 2019   •   09:13

Detalii interesante cu mai bine de o lună înainte de lansarea unui nou model de telefon de la Asus. Asus ZenFone 6 a apărut deja în testele benchmark. Testele au avut în prim-plan o variantă flagship cu Snapdragon 855. Până acum se știe că viitorul telefon va avea 6GB RAM memorie și 128 GB memorie de stocare. Netul vuiește că Zenfone 6 va avea cameră foto triplă pe spate, iar camera de selfie ar putea fi de tipul pop-up deși unele informații indică faptul că taiwanezii ar fi încercat și varianta cu notch de tipul teardrop.

Oppo care s-a poziționat pe piață ca una dintre cele mai îndrăznețe producatoare de telefoane, vine acum cu o nouă propunere: un mecanism de pop-up pentru un ecran secundar. Compania chineză a brevetat două noi telefoane mobile cu un ecran secundar. Unul are un ecran pop-up, iar celalalt un ecran glisant lateral. 

Gmail a împlinit săptămâna aceasta 15 ani iar de aniversarea a adus și o opțiune nouă în setările serviciului de poștă electronică: Gmail iți va sugera completarea subiectului mailului.

 

×
Subiecte în articol: 24 IT smartphone
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close