Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Sticla care purifică apa și mingea smart pentru patrupezi

24 IT. Sticla care purifică apa și mingea smart pentru patrupezi

24 IT. Sticla care purifică apa și mingea smart pentru patrupezi
Sursa foto: Captură A3
09 Apr 2019   •   10:50

Luma Bottle este o sticlă care purifică apa în 60 de secunde folosind tehnologia bazată pe ultraviolete numita UV-C light, care omoară bacteriile. Producatorii spun că astfel nu doar apa pe care o bem este mai sanătoasă, dar și sticla este dezinfectată în mod constat. Sticla se încarcă precum telefonul și are o autonomie de două luni. Creatorii au și un argument ecologic: în fiecare secundă sunt folosite 20.000 de sticle de plastic. Cele mai multe dintre acestea vor ajunge în cele din urmă în oceane. Munca la primele modele Luma Bottle a început acum doi ani în octombrie iar primele produse ar urma să ajungă pe piață.

Cleep este o cameră-brățară creată de cațiva italieni care vor să ne convingă să lăsam telefoanele și apartele foto la o parte în timpul vacanței. Soluția lor la îndemana: o brățară cu o camră de 13MP care iti permite sa faci fotografii 4K.dintr-o simplă mișcare a încheieturii. Camera poate filma și videouri in full HD. Toate imaginile ajung instant și în aplicația de pe telefon de unde pot fi share-uite pe rețelele de socializare 

Mulți dintre câinii lăsați singuri acasă traiesc cu anxietate, conform anumitor studii. De la aceste date au pornit și creatorii mingii smart Gomi care a fost gândit să țină de urât prietenilor patrupezi. Gomi este realizat din materiale durabile și cerneală vegetală. Mingea poate fi programată din aplicația instalată în telefon în care utilizatorul poate urmari în timp real și de la distanță activitatea mingii,și implicit a câinelui. Mingea se încarcă wireless si se poate spăla. Dacă este rătăcită, activarea culorilor și a mișcărilor poate ajuta utilizatorul să găsească aproape oriunde jucăria smart a cainelui.

×
Subiecte în articol: 24 IT
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close