Antena 3 CNN High Tech Accesorii wireless de înaltă fidelitate lansate de Sony Ericsson

Accesorii wireless de înaltă fidelitate lansate de Sony Ericsson

Accesorii wireless de înaltă fidelitate lansate de Sony Ericsson
22 Iul 2008   •   13:00

Majoritatea celor care au folosit un player portabil cunosc importanţa căştilor. Cel mai bun walkman de pe piaţă poate fi "redus la tăcere" fără o pereche de mini-difuzoare, capabile a reda fidel sunetele. Noile telefoane din gama Walkman de la Sony Ericsson nu puteau fi lansate fără indispensabilele accesorii "muzicale".

Astfel, producătorul a prezentat trei serii noi de difuzoare MBS-200, MBS-400 şi MPS-100, plus trei perechi de căşti stereo HBH-IS800, HPM-88 şi HPM-66. Difuzoarele wireless (se conectează la mobil prin Bluetooth) MBS-200 promit un "sunet puternic" muzica trecând pe "mute" în momentul primirii unui apel telefonic.



MBS-400 este destinat celor care îşi doresc un sunet mai puternic şi o calitate înaltă a sunetului în orice loc.



MPS-100 sunt mini-difuzoarele care au ca ţintă persoanele ce nu doresc să cheltuiască prea mult pentru un astfel de sistem.



Căştile HBH-IS800 pierd, de asemenea, desuetele fire în favoarea tehnologiei Bluetooth, Sony Ericsson declarând că acestea sunt cele mai mici de acest tip de pe piaţă.



HPM-88 anulează sunetele nedorite din jurul ascultătorului cu până la 75 la sută.



Nu există încă informaţii despre preţul accesoriilor însă toate produsele vor fi disponibile, pe pieţele internaţionale de la sfârşitul anului 2008. România nu este un loc de neglijat în privinţa telefoniei mobile, de aceea este foarte posibil să vedem căştile, difuzoarele Sony Ericsson şi la noi în magazine.

Fotografii: Pocket-lint.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close