Antena 3 CNN High Tech Adulterul, afacere profitabilă: Site-uri care încurajează infidelitatea

Adulterul, afacere profitabilă: Site-uri care încurajează infidelitatea

Adulterul, afacere profitabilă: Site-uri care încurajează infidelitatea
Sursa foto: site
20 Apr 2010   •   16:04

Website-urile care încurajeză relaţiile extraconjugale devin din ce în ce mai populare în Statele Unite ale Americii sau în Australia. În replică, au apărut şi site-uri care încurajează fidelitatea în cuplu.

Pentru cei care vor să-şi înşele partenerii fără ca aceştia să prindă de veste, soluţia este simplă. Au apărut pe Internet din ce în ce mai multe site-uri care încurajează relaţiile extraconjugale şi înlesnesc adulterul, cu riscuri minime de a fi prins. Un astfel de site este ashleymadison.com, ale cărui baze au fost puse de americanul Noel Biderman. Motto-ul site-ului este "Viaţa e scurtă. Înşală!".

O americancă din New York, care foloseşte pseudonismul "Karen" pentru a-şi ascunde identitatea, spune că a apelat la serviciile unei astfel de companii pentru a umple golul din viaţa ei. Femeia în vârstă de 30 de ani, măritată cu 10 ani în urmă, a povestit că infidelităţile au ajutat-o să-şi îmbunătăţească imaginea de sine. Mai mult, infidelităţile au transformat-o într-o soţie mai bună.

?Când am început să-mi înşel soţul, m-am simţit dorită. Pentru prima oară după mult timp, m-am simţit sexy, m-am simţit frumoasă" povesteşte Karen.

Nu întotdeauna nevoia de apreciere este cea care-i împinge pe oameni să-şi înşele partenerii.

"Este vorba despre sex, despre o lipsă de intimitate în vieţile lor sau prea mult sex convenţional. Ei sunt în căutarea a ceva diferit, în căutarea aventurii, a ceva "altfel " decât ceea ce primesc acasă" spun reprezentanţii companiei.

Psihologii sunt de părere că, în timp ce tentaţia de a călca strâmb este o realitate, astfel de site-uri nu fac decât să înrăutăţească situaţia, cu atât mai mult cu cât infidelitatea a ajuns să fie promovată şi în mass media.

"Trebuie să recunosc că este oarecum şocant să vezi aceste reclame la televizor şi cred că ele încurajează, poate nu chiar actul de a înşela, dar cu siguranţă sădesc sămânţa îndoielii" a declarat psihologul Seth Meyers.

În replică, au apărut şi site-uri care încurajează cuplurile să-şi respecte promisiunile maritale. Acolo, adepţii fidelităţii îi îndeamnă pe cei care au probleme în cuplu să şi le rezolve fără să comită adulter.

Antena 3

×
Subiecte în articol: site internet afacere
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close