Antena 3 CNN High Tech Al doilea spot Microsoft cu Gates şi Seinfeld, mai amuzant şi pe înţelesul oamenilor (VIDEO)

Al doilea spot Microsoft cu Gates şi Seinfeld, mai amuzant şi pe înţelesul oamenilor (VIDEO)

Al doilea spot Microsoft cu Gates şi Seinfeld, mai amuzant şi pe înţelesul oamenilor (VIDEO)
12 Sep 2008   •   13:46

Cea de-a doua reclamă Microsoft care îi are în rolurile principale pe Bill Gates şi Jerry Seinfeld a fost lansată la o săptămână după ce prima a rulat în timpul primului meci NFL. Considerat de critici mai amuzant şi mai coerent decât predecesorul, cel de-al doilea spot de la Microsoft pare să aibă un masaj mai clar. Microsoft încearcă să se adapteze nevoilor oamenilor obişnuiţi, continuând să ofere produse şi servicii care îi ajută pe oameni să comunice şi să relaţioneze. Seinfeld şi Gates sunt musafirii unei familii americane obişnuite, încercând să trăiască după regulile acesteia. Ideea spotului este că nişte oameni ca cei doi, care nu prea au contact cu viaţa clasei de mijloc, trebuie să se adapteze. Bunica familiei este una dintre piesele de rezistenţă ale spotului, cu comentarii savuroase şi amuzante la adresa celor doi.

Glumele sunt mai multe şi mai bune în acest al doilea spot Microsoft, parte a unei campanii de la care foartă multă lume se aştepta să fie un succes. Primul spot a dezamăgit însă pe mulţi fani ai lui Seinfeld precum şi mulţi utilizatori ai produselor Microsoft, care s-au plâns că...nu l-au înţeles.

Una dintre cele mai haioase replici îi aparţine lui Seinfeld. Cu autoironia sa legendară, el spune, referindu-se la faptul că este rupt de realitate, că are atât de multe maşini, încât se blochează în propriul trafic.



Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close