Antena 3 CNN High Tech Allview Q1 G3T, un smartphone românesc dual sim care costă 120 de euro

Allview Q1 G3T, un smartphone românesc dual sim care costă 120 de euro

Allview Q1 G3T, un smartphone românesc dual sim care costă 120 de euro
14 Dec 2010   •   11:06

Visual Fan, o companie din Braşov, a lansat un smartphone autohton, denumit Allview Q1 G3T. Cum îi stă bine unui telefon inteligent, şi acesta are tastatură QWERY, conexiuni Wi-Fi şi 3G. Însă, cel mai important, scrie Adevărul.ro, este dual sim şi costă aproximativ 519 lei. În plus, potrivit reprezentanţilor firmei producătoare, este disponibilă pentru descărcare, din magazinul Allview, şi o aplicaţie gratuită, Mobiquus. Aceasta îmbunătăţeşte funcţia PushMail, reducând costurile de trafic pe internet.



Q1 G3T are un design metalic funcţii multimedia şi de comunicare în ton cu cele mai noi tendinţe în domeniu. Smartphone-ul are un ecran de 2,4 inch şi dispune de PushMail, E-book, Avertizare vizuală şi Sincronizare. Funcţia din urmă permite sincronizarea agendei, a calendarului şi a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare.



„Terminalul oferă acces direct la serviciile de mesagerie instant şi la platformele de socializare prin intermediul Snaptu. E-buddy oferă posibilitatea transmiterii fotografiilor prin chat fără folosirea unor softuri suplimentare. Excelează la capitolul conectivitate. Este dotat cu WiFi, GPRS, EDGE, Bluetooth şi are încorporată tehnologia 3G-WCDMA, streaming-ul video realizându-se cu viteze de până la 3.5M/s", a declarat Lucian Peticilă, directorul companiei, citat de Adevărul.ro.



De asemenea, mobilul vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, cu înregistrare video High Resolution, Player Audio si Video, oferă posibilitatea de înregistrare audio şi Radio FM. Sute de jocuri şi aplicaţii pot fi descărcate gratuit de utilizatori, de pe site-ul companiei.

 

×
Subiecte în articol: telefon
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close