Antena 3 CNN High Tech ANIVERSARE GOOGLE. Ce sărbătorește Google

ANIVERSARE GOOGLE. Ce sărbătorește Google

ANIVERSARE GOOGLE. Ce sărbătorește Google
27 Sep 2015   •   19:25
ANIVERSARE GOOGLE. Google este investigată de Comisia Federală pentru Comerţ din Statele Unite, care vrea să afle dacă a împiedicat accesul furnizorilor concurenţi de servicii destinate sistemului de operare Android pentru dispozitivele mobile, relatează Bloomberg.

ANIVERSARE GOOGLE. Oficiali ai Comisiei s-au întâlnit cu reprezentanţi ai unor companii din sectorul tehnologiei care susţin că Google dă prioritate propriilor servicii pe platforma Android, în timp ce alte servicii sunt restricţionate, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

ANIVERSARE GOOGLE
. Reuters a relatat în aprilie că unele companii au reclamat faptul că sistemul de operare Android este anti-concurenţial, ele cerând autorităţilor americane de reglementare să investigheze acuzaţiile că Google se foloseşte în mod incorect de sistemul Android pentru a atrage publicitate online.

ANIVERSARE GOOGLE.Comisia Federală pentru Comerţ şi Departamentul de Justiţie au ajuns la un acord pentru lansarea unei investigaţii împotriva afacerilor Google cu sistemul Android.

ANIVERSAREA GOOGLE. Google este investigată de Comisia Federală pentru Comerţ din Statele Unite, care vrea să afle dacă a împiedicat accesul furnizorilor concurenţi de servicii destinate sistemului de operare Android pentru dispozitivele mobile, relatează Bloomberg.

ANIVERSARE GOOGLE.

ANIVERSARE GOOGLE.Compania Google, care deţine cel mai important motor de căutare pe internet din lume, sărbătoreşte, duminică, 17 ani de la înfiinţare, printr-un logo special.

Astfel, noul logo este realizat sub forma unui desen, în care pe o masă apare un calculator pe desktopul căruia este deschisă prima pagină a Google. Deasupra calculatorului se află un coif de sărbătoare, iar în dreapta sa apar, printre alte obiecte, un pinguin şi două baloane colorate.

ANIVERSARE GOOGLE.
De asemenea, internauţii pot să trimită, prin intermediul unui buton special, logoul aniversar al Google spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close