Antena 3 CNN High Tech Aplicaţia care permite STRĂINILOR să TE TREZEASCĂ de dimineaţă, în loc de alarmă

Aplicaţia care permite STRĂINILOR să TE TREZEASCĂ de dimineaţă, în loc de alarmă

Aplicaţia care permite STRĂINILOR să TE TREZEASCĂ de dimineaţă, în loc de alarmă
17 Dec 2014   •   13:09
A durat nouă luni de zile, dar Wakie, "ceasul cu alarmă de tip social-media" care te lasă să trezeşti (şi să fii trezit de către străini) - a ajuns în sfârşit pentru iOS. Lansat original în Rusia, ca un site, a fost reconstruit şi relansat pentru Windows şi Android în cursul anului 2014. 
 
Aplicaţia este gândită să înlocuiască alarma de trezire de la telefon cu un apel telefonic de la o persoană reală, un alt membru al reţelei. 
 
"Majoritatea oamenilor urăşte alarma de trezire, miliarde de oameni se trezesc nefericiţi în fiecare zi, cu aceeaşi alarmă din telefoane. Noi vrem ca oamenii să fie fericiţi, cu vocile unor necunoscuţi, amabili, din toată lumea, care vor să îţi aducă un zâmbet la prima oră. Mulţi dintre utilizatorii produsului nostru spun că se trezesc mult mai fericiţi de când folosesc Wakie. Cu cât te trezeşti mai bine dispus, cu atât te simţi mai bine tot restul zilei", a explicat CEO-ul Wakie, citat de Techrunch.
 
Pentru cei care vor să fie treziţi - denumiţi Sleepyheads (adormiţi n.r.) - aplicaţia este, în mare, cam ca o alarmă. Setezi ceasul şi te retragi la somn. Diferenţa este că, în loc să sune alarma la ora stabilită, reţeaua face legătura directă cu un alt utilizator al reţelei. Legătură este menţinută în jur de un minut, pentru a vorbi şi pentru trezire. Dacă nu sunt alţi oameni în acel moment disponibili, reţeaua reia un mesaj automat. 
 

×
Subiecte în articol: straini alarma ceas telefon mobil aplicatie iOS
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close