Antena 3 High Tech Aplicaţia Instagram a depăşit bariera de 100 de MILIOANE de utilizatori activi lunar

Aplicaţia Instagram a depăşit bariera de 100 de MILIOANE de utilizatori activi lunar

27 Feb 2013   •   19:13
Aplicaţia Instagram a depăşit bariera de 100 de MILIOANE de utilizatori activi lunar
Sursa foto: Foto: ubergizmo.com

După controversatele modificări aduse termenilor şi condiţiilor care au stârnit, în decembrie, furia întregii comunităţi de utilizatori Instagram, compania a anunţat, miercuri, că a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi lunar, informează CNN Money.

"Acum, mai mult ca niciodată, oamenii ilustrează lumea în timp real folosind Instagram“, a comentat, pe blog, cofondatorul Instagram, Kevin Systrom, amintind şi de începuturile modeste ale aplicaţiei.

"Instagram, ca uneltă menită să inspire şi să conecteze oamenii, este atât de puternică pe cât doreşte comunitatea de utilizatori să fie. De aceea, noi suntem foarte norocoşi că avem şansa să construim asta alături de voi", a mai scris Systromk, într-o postare pe blogul său.

Succesul Instagram este cu atât mai interesant, deoarece la finalul anului 2012 s-a pornit o reală dezbatere pe tema regulamentului reţelei şi a politicii de confidenţialitate pe care Instagram le-a schimbat, dar nu ca în primă fază.

Instagram s-a lansat drept o aplicaţie destinată numai iPhone şi a ajuns, relativ repede, la 30 de milioane de utilizatori. Apoi, în prima jumătate a lui 2012, Instagram a ajuns pe Android şi utilizatorii au fost tot mai mulţi. Între timp, Facebook a cumpărat reţeaua pentru aproximativ 1 miliard de dolari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close