Antena 3 CNN High Tech Aplicaţia oficială Skype pentru iPad, lansată pe iTunes

Aplicaţia oficială Skype pentru iPad, lansată pe iTunes

Aplicaţia oficială Skype pentru iPad, lansată pe iTunes
Sursa foto: Foto: itunes.com
02 Aug 2011   •   19:13

Şeful departamentului pentru managementul produsului consumatorului din cadrul Skype, care se ocupă de designul, strategia şi dezvoltarea produselor pentru consumatori, Rick Osterloh a anunţat pe blogul său lansarea oficială a aplicaţiei Skype pentru iPad.

Conform acestuia, cererea de Skype pentru iPad a crescut începând cu introducerea apelului video prin Skype pentru iPhone, în 2010.

Aplicaţia Skype pentru iPad are o interfaţă optimizată pentru platforma tabletei Apple şi include funcţii noi, specifice iPad-ului.

Cu noua aplicaţie, utilizatorii care folosesc Skype pe iPad vor avea posibilitatea să realizeze apeluri video către orice utilizator Skype, indiferent de platforma pe care acesata rulează.

Aplicaţia pentru iPad va permite utilizatorilor să trimită mesaje scrise instante în timpul apelurilor video, va permite accesul rapid la lista de contacte, va avea un buton special pentru a naviga în conversaţiile anterioare şi va avea capacitatea de a trimite SMS-uri.

Posesorii de iPad 2 vor avea, de asemenea, opţiunea să folosească oricare dintre cele două camere video în timpul unui apel.

 

×
Subiecte în articol: Skype aplicatie iPad Apple
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close