Antena 3 CNN High Tech Apple a trimis invitațiile pentru presupusa lansare a noului iPad Mini

Apple a trimis invitațiile pentru presupusa lansare a noului iPad Mini

Apple a trimis invitațiile pentru presupusa lansare a noului iPad Mini
Sursa foto: Foto: electricpig.co.uk
de N.B.    |    17 Oct 2012   •   15:16

Apple a trimis invitații către reprezentanții mass-media pentru ceea este anticipat a fi evenimentul de lansare a tabletei iPad mini, o versiune mai mică a popularei tablete de la Apple. Invitația este pentru 23 octombrie, la California Theatre din San Jose, California.

Conform BBC, invitația digitală titrează ”We've got a little more to show you” (Mai avem ceva să vă arătăm), cuvântul ”little” (mic) indicând către iPad mini. Zvonurile din domeniu sugerează că noua tabletă de la Apple va avea un display de 7-8 inchi (18-20cm), pentru a veni în întâmpinarea cererii unei tablete care poate fi ținută cu o singură mână.

Kindle Fire de la Amazon și Google Nexus 7 sunt două tablete mici care au dovedit că piața este deschisă pentru astfel de dispozitive. Chiar dacă nu au reușit să detroneze iPad de pe primul loc în topul vânzărilor pe piața tabletelor, cele două concurente ale produselor Apple au deranjat suficient de tare pentru ca forul decizional de la Cupertino să își dorească un astfel de produs.

În urmă cu doi ani, Steve Jobs se pronunța vehement împotriva ideii micșorării iPad-ului, argumentând că există limite clare cu privire la cât de aproape pot fi așezate componentele într-o tabletă pentru a nu deranja utilizatorul în timpul folosirii.

×
Subiecte în articol: Apple lansare
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close