Antena 3 CNN High Tech Apple amână din nou lansarea iPhone-ului 4 de culoare albă

Apple amână din nou lansarea iPhone-ului 4 de culoare albă

Apple amână din nou lansarea iPhone-ului 4 de culoare albă
Sursa foto: Foto: Apple
27 Oct 2010   •   12:17

Fanii iPhone 4 mai au de aşteptat pentru terminalul de culoare albă, deoarece Apple amână pentru a treia oară lansarea acestei variante, fără vreo explicaţie, Totuşi, compania şi-a cerut scuze faţă de clienţi şi a oferit un nou termen pentru mult aşteptatul iPhone alb – primăvara anului viitor, transmite Reuters.

iPhone 4, cea mai nouă variantă a celui mai cunooscut smartphone din lume, a fost lansat în iunie, însă doar în versiunea de culoare neagră. Iniţial, lansatea variantei de culoare albă a fost amânată până în iulie, apoi până la finele anului şi acum până în primăvara lui 2011.

"Ne pare rău că trebuie să-i dezamăgim din nou pe cei care aşteaptă iPhone-ul alb", a declarat Trudy Muller, purtătoarea de cuvânt a Apple, care a refuzat să explice întârzierea.

Până acum Apple nu a oferit vreo explicaţie în această privinţă, doar că varianta de iPhone alb "este mai dificil de produs decât ne aşteptam iniţial".

Cele mai multe zvonuri cu privire la întârzieri, indică drept posibile cauze "asortarea" culorilor sau luminozitatea ecranului.

iPhone 4 este disponibil şi în România prin doi dintre cei mai importanţi operatori de telefonie mobilă din ţară. Apple a obţinut 8,6 miliarde de dolari după ce a vândut 14,1 milioane de iPhone-uri în trimestru al treilea din acest an. Cifra este în urcare cu aproape 100% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close