Antena 3 CNN High Tech Apple anunţă o nouă versiune de iPad 4. Vezi cât va costa şi ce are în plus

Apple anunţă o nouă versiune de iPad 4. Vezi cât va costa şi ce are în plus

Apple anunţă o nouă versiune de iPad 4. Vezi cât va costa şi ce are în plus
Sursa foto: Foto: pocket-lint.com
de N.B.    |    29 Ian 2013   •   17:03

Apple a anunţat că va începe să livreze noile modele din cea de-a patra generaţie de iPad, cu o capacitate de stocare dublă faţă de modelele lansate în toamna anului trecut, informează Cnet.

Nolie iPad 4 de 128 de GB, vor fi disponibile pentru ambele versiuni de conectivitate, atât Wi-Fi, cât şi pentru cele care se pot conecta la reţelele mobile. Diferenţa de preţ va fi de 130 de dolari între cele două, 799 de dolari pentru cele care dispun doar de Wi-Fi şi 929 de dolari pentru celelalte.

Apple va lansa noile iPad-uri pe piaţă pe dat de 5 februarie.

În afara capacităţii de stocare, iPad-ul de 128 de GB nu va fi diferit de versiunile lansate în cadrul ultimului eveniment Apple în ceea ce priveşte specificaţiile tehnice. Tableta va avea acelaşi display de 9,7 inchi, Retina, cameră HD Face time şi procesorul A6X.

Miza Apple pentru noile tablete o reprezintă mediul de afaceri, unde necesitatea unui spaţiu de stocare mai generos poate reprezenta un avantaj competiţional pe piaţă.

În ceea ce priveşte tabletele, compania din Cupertino continuă să domine piaţa, însă produsele unor competitori ca Google (Nexus 7) sau Amazon (Kindle Fire HD) au dovedit că Apple trebuie să se lupte serios pentru poziţia fruntaşă.

×
Subiecte în articol: Apple Apple lansare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close