Antena 3 CNN High Tech Apple iMac are un nou rival - HP TouchSmart integrated PC (FOTO&VIDEO)

Apple iMac are un nou rival - HP TouchSmart integrated PC (FOTO&VIDEO)

Apple iMac are un nou rival - HP TouchSmart integrated PC <font color=red>(FOTO&VIDEO)</font>
10 Iun 2008   •   18:09

Nu există prea multe calculatoare desktop care să conţină tot ceea ce ai putea avea nevoie într-un singur astfel de dispozitiv. Piaţa este dominată de iMac-ul celor de la Apple şi de PC-ul One, de la Gateway. În prezent însă, HP intră pe acest nou teritoriu cu TouchSmart IQ504 integrated PC. Calculatorul dispune de ecran cu touchscreen care recunoaşte mişcarea degetului, şi care oferă o cale alternativă de accesare a informaţiilor.

FOTOGRAFII HP TouchSmart integrated PC

Utilizatorii săi pot folosi în acest fel aplicaţiile multimedia, să mute fotografiile oriunde doresc sau să urmărească postul preferat de televiziune fără a folosi mouse-ul şi tastatura. Display-ul are 22 inch şi este de tip wide (lat).

Dintre celelalte specificaţii amintim procesorul Intel Core 2 Duo, tv tuner-ul încorporat, DVD Writer şi boxe stereo integrate. Finisajul lui TouchSmart IQ500 este realizat în culoarea negru-pian iar lateralele sunt şi ele frumos conturate şi stilizate.

Preţul pentru calculatorul HP "all in one" se va situa în jurul valorii de 1200 de dolari, şi va fi disponibil începând din luna august a acestui an.



Foto & Video: Crunchgear.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close