Antena 3 CNN High Tech Apple iPad, pe prima poziţie într-un top 100 al gadget-urilor hot (FOTO)

Apple iPad, pe prima poziţie într-un top 100 al gadget-urilor hot (FOTO)

Apple iPad, pe prima poziţie într-un top 100 al gadget-urilor hot (FOTO)
30 Mar 2010   •   20:22

Site-ul T3 a publicat marţi lista celor mai hot 100 gadget-uri ale anului 2010. Lista include un număr mare de e-readere iar noile telefoane HTC, Desire şi Legend, sunt prezente în top 20.

Însă locul principal în top a fost ocupat de iPad-ul celor de la Apple, care a iscat atâtea comentarii anul trecut, până la apariţia sa.

Lansarea pe piaţă a iPad-ului este iminentă atât în Europa cât şi în Statele Unite, relatează www.techradar.com, iar prezenţa sa a înviorat deja nou născuta piaţă a computerelor ? tabletă, cu noi gadget-uri similare de la HP şi Notion Ink, prezente şi ele în topul 100 al T3.

?În cele din urmă, produsele de aici ne permit să anticipăm următorii paşi în tehnologia consumer?, a declarat Kieran Alger, editor online al T3.

?Apple iPad subliniază acest lucru. Este un produs care a cauzat o adevărată isterie în media, cu rânduri scrise în toate publicaţiile din lume. Este un gadget care poate schimba o industrie dar şi să ofere, în acelaşi timp, o experienţă complet nouă publicului amator de astfel de gadget-uri?.



Cei care doresc să vadă întreaga listă a celor 100 gadget-uri hot, pot accesa www.t3.com.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close